Hot, utpressning och våld i svenska skolor

Immigration utan integration är dömt att misslyckas. Tvärt om, det kommer att skapa enorma sociala problem. Vilket vi nu erfar med facit i hand.

Vi har upprepade gånger både hört och läst ”Tack för att ni valde Sverige” och ”Vi såg inte det komma”.

Konstigt – eftersom vi andra dödliga – alltså vi som INTE får höga statsrådslöner och livslånga statsrådspensioner finansierade av ärliga, hårt arbetande skattebetalare, ja vi andra har hela tiden varnat för precis denna utveckling. Vi varnade för ohämmad immigration utan noga säkerhets- och ID-kontroll eftersom det inte skulle främja integration, och vi absolut förutspådde framväxten av en segregerad kriminell subkultur eftersom Sverige inte hade något som helst program för lyckad integration.

Immigration utan integration är dömt att misslyckas. Vi som upprepade gånger varnade för farorna beskylldes för rasism och allt möjligt brunaktigt, vi till och med förlorade våra jobb som tack för vår ärlighet. Men nu säger statsminister Stefan Löfven att han ”inte såg det komma”, medan M-ledaren Ulf Kristersson öppet medger att Moderaterna var delaktiga i Sveriges förfall samt har bett svenska folket om ursäkt för hans partis delaktighet i mobbningen av de som varnade för utvecklingen. Ms ursäkt är förstås för lite, för sent, men det är i alla fall en ursäkt. Visserligen en ursäkt driven inte av nya insikter om landets bästa eller ärlighet eller ånger över orättvisor, utan enbart insikter om partiets bästa eftersom M håller på att försvinna som parti då medlemmarna överger Moderaterna. Men det är ändå en ursäkt.

Socialdemokraterna medger inga som helst ursäkter, ingen delaktighet, inget ansvar.

Under tiden ser vi denna utveckling, där skolbarn – ja SKOLBARN – dras in i det kriminella träsket. Antingen som förövare eller, om de är ljushyade och blonda och blåögda, som offer. Vi HAR ett rasistiskt samhälle i Sverige – men inte på det sätt som de flesta förknippar med ordet ”rasism”. Herrefolket är inte vita etniska svenskar som basar hånfullt över människor som kommer från andra länder; utan det nya herrefolket är invandrargäng bestående mestadels av ungdomar tillhörande olika muslimska och/eller islamistiska grupperingar som sätter sin ära i att dominera människor med ljus hy enbart för att de har ljus hy. Äkta rasism, som samhället inte ens vill tala om eftersom det kan leda till upprörda känslor bland de som utför dessa illdåd.

Alltså har vi som samhälle inget lärt. Men vi kan ta itu med problemet: Börja med att utvisa några dussin av dessa unga förövare (naturligtvis tillsammans med föräldrarna eftersom vi vill inte splittra barn från deras föräldrar av hänsyn till deras mänskliga rättigheter, som vi är så måna om) och problemet kommer plötsligt och totalt att upphöra när föräldrarna lika plötsligt kommer ihåg att de visst kan kontrollera sina egna barn i det offentliga rummet.

Problem solved.