Inför politikeransvar – för Sveriges skull

Det är riktigt, riktigt motbjudande att Sveriges politiker kan idka massivt socialt experimenterande utan minsta risk för personligt ansvar.

Med avsaknad av tjänstemannaansvar och politikeransvar följer gränslös experimenterande med andras pengar, andras livsval, andras framtid, till och med andras liv.

Utan minsta risk för de som utför dessa vårdslösa experiment.

Ett samhälle vars styrande elit skrivs helt fria från konsekvenserna av sitt eget handlande är ett diktatoriskt samhälle.

Vad värre är – det är ett samhälle i fritt moraliskt förfall.

Mina damer och herrar, I give you Sweden.

Förhoppningsvis kommer nästa val att resultera i en sådan omdaning i landets politiska sammansättning, samt i landets omsorg för framtiden, att varenda politiker som lett oss till dagens situation ställs inför rätta och döms retroaktivt för sina brott.

De flesta medborgare i detta land vill ha ett Sverige med framtid. Men det kräver att vi också gör upp om vårt förflutet – så vi börjar med politikerna. Kan hända att nästa stora byggboom i Sverige handlar inte om att bygga lägenheter utan om att bygga fängelser – de lär behövas för våra politiker.

Sedan kan vi medborgare luta oss tillbaka i fåtöljen med popcorn och cola och se hur våra vänsterblivna journalister frenetiskt bjuder över varandra för äran att vara först med att få simma över sundet till Danmark när de flyr rättvisan i Sverige. (Som du säkert förstår har Miljöpartiet vid det laget redan förbjudit såväl flyg som tåg som motoriserade fordon i Sveriges redan miljörena rike på grund av det miljöfarliga plasthavet som Kina har skapat vid den kinesiska kusten…).

Venezuela och Iran välkomnar säkert de nya svenska asylsökanden…