Hovrättens antisemitiska prioritering

Hovrättens prioritering: Det är viktigare att skydda en kriminell muslimsk antisemit som försökte bränna ihjäl ett 30-tal barn, än att skydda dessa laglydiga barn som ju bara är judar. Hovrätten anger den tilltänkta massmördares antisemitism som asylskäl.

Det som stör mest i denna makabra, fullständigt vidriga ändring av domen till förövarens fördel, är följande:

INTE att en kvasipolitisk Hovrätt driven av fanatiska vänstersympatier anser det viktigare att skydda en utländsk antisemit utan svensk medborgarskap.

INTE att denna unkna Hovrätt anser att laglydiga svenska judiska barns mänskliga rättighet till ett liv i säkerhet prioriteras lägre än en kriminell rasistisk utlännings påstått hotad säkerhet. Ett påstående utan någon som helst grund i fakta.

INTE ens att Hovrätten leker med klassiska antisemitiska (enligt självaste EUs och FNs definition) blodsförtal som att den judiska staten Israel kommer att vilja hämnas på en muslim som begår ett brott i Sverige utfört mot svenska medborgare och som får ett straff som utmäts i Sverige.

Det som stör mest är den totala, kompakta tystnaden från våra riksdagspolitiker. Inte ett ord från någon av dem. Våra politiker i sjuklövern, som själva skapade den politiska infrastruktur som bjöd in och sedan undlät att integrera många fler rasister med liknande intresse för att bränna judar levande – ja dessa politiker är idag helt tysta.

Hade det inte varit för modiga, principfasta och objektiva journalister som Maria Ludvigsson hade kännedom om denna horribla, samhällsvidriga dom inte fått någon spridning alls.

Dessa sju riksdagspartier har alla medverkat till olika regeringsbildningar de senaste åren. Det är de som skapade dagens ohållbara situation av massinvandring, bristande identitetskontroll och obefintlig integration. Men idag är de istället upptagna med att skylla alla dessa problem på det åttonde riksdagspartiet – det parti som inte varit med om något av ovanstående beslut och som tvärt om ha starkt kritiserat dem och ständigt förespråkat hårdare tag mot den här sortens rasistiska brott.

Vårt problem är sålunda inte att Hovrätten får fria händer att håna våra demokratiska värderingar och våra barns säkerhet. Vårt problem är det rådande politiska klimatet som uppmuntrar dem att göra det – helt ostraffat.

Sverige behöver en i grunden reformering av såväl det politiska landskapet som det juridiska. Det är ohållbart att vi har snart fler kvasipolitiska aktörer i samhället än medborgare i samhället.

Kommentarer är stängda.