Svensk finansiering för mord på ytterligare tre israeler

Den arabiska terrorvågen uppmuntrad av Mahmud Abbas fortsätter.
Idag avlivades ytterligare 3 israeler.
Mahmud Abbas och hans terroristgäng kan endast – ENDAST – överleva tack vare frikostig finansiering från den svenska regeringen.
Finansiering utan minsta krav på transparens, utan minsta krav på ett stopp för antisemitism, indoktrinering, våldsförhärligande eller terrorism.
Den svenska regeringens finansiering av terrorstyret i Ramallah och Gaza City kommer direkt från dina – ja DINA – skatteintäkter. Utan dina skatteintäkter, skulle massmördare som är anställda, indoktrinerade och uppmuntrade av Abbas och hans gelikar inte kunnat frikostigt belönas för sina massmord på judar.
Belöningar som betalas ut i form av livslånga ”pensioner” för terrorister som lyckas överleva sina dåd, eller som i detta fall när terroristen dödas, livslånga pensioner till terroristens efterlevande familj. Precis som din egen pension här hemma i Sverige, vars storlek varierar beroende på dina inkomster under ditt yrkesverksamma liv, varierar även terroristens livslånga pension/familjens efterlevandeskydd beroende på hur många judar terroristen har lyckats mörda. Ju fler mördade judar, desto högre svensk pension. Pensionen är, precis som i Sverige, sammanlänkat med yrkesprestanda…
I september nästa år är det riksdagsval i Sverige.
Tänk på detta när ni röstar.
Finns det något parti som klart och tydligt aviserar att det kommer att stoppa all finansieringen till Ramallah och Gaza tills det arabiska indoktrineringen och våldet upphör? Det partiet får min röst. Annars blankröstar jag.