UNESCO röstar om framtiden – fast utan att behärska enkel matte, kronologi, statistik eller ens elementär logik

Ifall du undrar om det finns någon nedre gräns för hur irrelevant och verklighetsfrånvänd FN kan vara:

Nu i form av UNESCO, som lutar åt beslutet att Makpela-grottan, där Abrahams hustru Sara ligger begraven, är en ”Palestinsk helgedom”.

lite enkel matematik, kronologi och logik:
Saras begravningsplats köptes av Abraham – för pengar, du vet – ungefär 2400 år innan Islam kom till. Saras begravningsplats – Makpela-grottan – har sedan ungefär 1800 år fvt betraktats som helig av judarna. Efter hans död begravdes även Abraham där, bredvid sin hustru.

Ungefär 600 år evt (alltså 2400 år efter Saras död) föddes religionen Islam borta på en helt annan kontinent, i dagens Saudiarabien.

Men UNESCO, med tillämpning av den mest bisarra kronologiska kullerbyttan, anser ändå, logik, statistik och enkel matte till trots, att Makpela-grottan inte tillhör den judiska religionen utan den muslimska religionen. Eftersom ”Palestinierna” vill det.

”Palestinierna” är de (överväldigande muslimska) araber som sedan 600 evt har infiltrerat, invaderat och ockuperat stora delar av det aktuella området runt Makpela-grottan och det judiska landet Israel. Det var också från detta område som ”Palestinierna” etniskt rensade judarna mellan 1948 och 1967. Nu hävdar de att eftersom deras etniska rensning av judarna lyckades under dessa 19 år, borde området tillfalla dem.

Och FN, inte minst i form av UNESCO, håller med dem. Alltså: Makpela-grottan anses av UNESCO inte vara helig för judarna, som köpte marken för 2400 år sedan, utan för muslimerna, som uppfann en religion långt senare och byggde en moské där.

Som sagt – om du någonsin undrade om det finns någon nedre gräns för hur irrelevant, verklighetsfrånvänd och kliniskt stupid FN är som organ så fort saken handlar om (a) Israel, och (b) ”Palestinierna”, ja, där har du svaret.

Sverige går till allmänna val hösten 2018. Se nu till att det parti du röstar på, öppet och entydigt deklarerar att inga fler svenska skattemedel ska gå till vare sig det genomkorrupta och rasistiska Palestinska styret eller den genomkorrupta och fullständigt irrelevanta och antilogiska FN.

Finns inget sådant parti idag? Inget problem – se då till att ditt parti går med på dessa krav. Det handlar ju faktiskt om Sveriges välbefinnande, tro det eller ej.

Eftersom denna idioti finansieras med våra skatteintäkter, ifall du inte visste det. Fattar du hur mycket pengar vi kan spara genom att vägra subventionera idioti på FN-nivå?

Kommentarer är stängda.