Pallywood slår Hollywood med hästlängder

Pallywood är den palestinsk-arabiska propagandaindustrins desinformationsbyrå.
Pallywood är en gigantisk massmedial lurendrejeri-industri, som har fulländat konsten att globalt sprida lögner på en skala som inte setts sedan Göbbels tid under Nazistyret.
Titta på denna video och sprid den överallt. Detta är vad ”respektabla” traditionella mediekanaler sänder som ”nyhetsinslag” – koreograferade scener, medvetet bedrägeri, iscensatta ”spontana” händelser, medveten mediemaskopi, fri tillgång till statister för att skapa den bild av ”sanningen” som man vill enligt ett förbestämt manus.
Allt för att cementera det önskvärda intrycket av permanent palestinsk-arabisk offerstatus för att fortsätta klämma omvärlden på mångmiljardbelopp i ”bistånd” åt ett palestinskt styre som har fler lyxhotell (se också här), lyxiga köpcentra och lyxvillor per capita än Sverige har (se här hur Gaza presenteras PÅ ARABISKA för turister från arabvärlden. Är du fortfarande lika övertygad om ”nöden” i Gaza och att dina skattemiljarder spenderas rätt, speciellt när Ship to Gaza/Estelle seglar dit med fotbollar? Ja, dina skattepengar spenderades på fotbollar i ett Gaza som redan förfogar över all denna lyx!)
Varje regisserade rörelse framför kamerorna, varje minutiöst skriven och noggrant genomförd del av handlingen, är en lögn från början till slut. Allt för att bedra omvärlden, underminera demokrati, delegitimisera den judiska staten för att det bebos av judar (Israel ståtar också med att 21% av befolkningen består av araber, både muslimska och kristna araber, medan Gazaremsan är etniskt rensad från varje spår av judar – t o m döda judar har fått grävas upp därifrån för att blidka rasisterna som styr Gaza). Detta är i det Gaza som Pallywood har sitt starkaste fotfäste.
Kom ihåg detta nästa gång du ser ett inslag i TV-rutan.