Ship to Gaza = svenskt svek mot Gazas civila

Låt se nu:

FN erkänner Israels rätt till blockaden av Hamasregimen eftersom Hamas själva deklarerar att de ligger i krig med den judiska staten.

EU erkänner att Israels blockad är laglig – och nödvändig för att skydda den judiska statens oskyldiga civila från Gazaregimens raketattacker.

Israel insisterar att blockaden är nödvändig – annars fördubblas de hittills fler än 12 000 missiler avfyrade från Gazaremsan mot civila mål i Israel.

Egypten under dess islamistiska presidenten Morsi tvingar Hamas att stänga sina smuggeltunnlar mellan Sinai och Gaza; målet för dessa tunnlar är att kringgå den lagliga israeliska blockaden och försätta Hamasregimen med fler raketer och andra missiler som skjuts mot civila i Israel.

Nu är det ingen mindre än den palestinske presidenten Mahmoud Abbas som kräver att Gazas smugglingstunnlar – vars uppgift är att kringgå den israeliska blockaden – ska stängas så att Israels blockad kan göras mer effektiv. Abbas säger att tunnlarna underminerar den palestinska saken, han ger alltså Israels blockad tummen-upp.

Ändå avseglar nu Ship to Gaza från Sverige, bärande en last bestående av ett antal nyttiga idioter – fåtöljrevolutionärer från det bekväma, avlägsna Sverige som vet bättre än såväl FN som EU som Egypten som palestinierna själva. Allt för att hjälpa sina bundsförvanter, det antisemitiska, islamistiska Hamas.

Finns det inget språk som dessa idioter förstår? Inte ens president Abbas när han talar arabiska?

Snacka om att vara helt främmande för verkligheten!

Taggar:

Kommentarer är stängda.