Egypten: ”Det finns ingen Palestina”

Efter söndagens blodiga islamistattack mot egyptiska soldater som lämnade 16 soldater döda, är det egyptiska tålamodet med Hamasregimen och med de palestinska araberna som röstade fram dem borta.

”Det finns inget som heter ‘Palestina’, de är förrädare!” skriker egypterna. Se videon nedan. Endast välbetalda, kostymklädda tjänstemän från FN, SIDA och EU som tar hem stora löner ur offentlig kassa tycker annorlunda.

Under tiden fortsätter Israel som vanligt att utmärka sig för sin medmänsklighet gentemot de palestinska araberna: Gazas Hamasregim leds av islamisten Ismael Haniyeh, vars officiella mål är förintande av den judiska staten. Israel tvekar dock inte att ge Haniyeh’s svåger gratis medicinskt vård på Beilinson sjukhuset i Israel för att rädda hans liv.

Detta hände för fyra månader sedan, i april 2012. Men vare sig TT eller Aftonbladet eller de övriga svenska medierna rapporterade om det.

Vilken upp-och-ner värld vi lever i: muslimska egyptier är ursinniga på muslimska islamisterna i Gaza för deras våldsbenägenhet, egyptierna stänger alla legala övergångar mellan Gaza och Egypten samt demolerar alla smugglingstunnlar under gränsen – samtidigt som den judiska staten Israel är ensam försörjare av den civila befolkningen i terroristenklaven Gaza, med stadigt ökande införsel av förnödenheter till Gaza och medicinsk behandling av ledande terrorister och deras familjmedlemmar därifrån.

Taggar: , , ,

Kommentarer är stängda.