Bilden palestinavännerna INTE publicerade på YouTube

ISM och de övriga palestinakollaboratorer är mycket selektiva.
De selekterar den judiska staten – och endast den judiska staten – för kränkande behandling.
De selekterar judiska soldater för våldsamheter – samtidigt som de ’modigt’ undviker att konfrontera soldater från Syrien, Iran, Saudiarabien, Sudan, Somalia och Egypten när dessa dagligen trampar de mest elementära mänskliga rättigheter underfot.
Förra veckan publicerade palestinavännerna en hårt klippt och redigerad bildsekvens som visade en israelisk soldat, Shalom Eisner, som slog en dansk ISM-kollaborator i ansiktet.

Se här en bild som visar vad som föregick det – och som absolut INTE visades på YouTube eller någon annanstans. Skribenten Naomi Ragen råkade av en händelse träffa Shalom Eisner under en promenad i Jerusalem i helgen – och såg att soldatens hand var gipsad där han tidigare attackerades av palestinafanatikerna. Ytterligare en detalj som på något magiskt sätt undkom medieuppmärksamheten.