Alla dessa lögner

Richard Goldstone är inte den enda lögnhalsen när det handlar att medvetet svartmåla den judiska staten Israel. Så här står det till exempel om hur svenska medier förtiger den ”obekväma” sanningen när den äntligen sipprar fram, och här är ytterligare artiklar publicerade i t ex Skånskan och i SvD. Läs den utmärkta bloggen IsraelISverige som skriver om Sveriges Radios tystnad när Richard Goldstone drar tillbaka sin rapport och erkänner att hans kritik mot Israel var helt obefogad. Läs också samma bloggs utmärkta återgivning och analys av Melanie Phillips tankar om Goldstone-rapportens revidering.
Goldstone är dock i utmärkt sällskap tillsammans med en hel radda offentligt finansierade och politiskt drivna individer och institutioner.
Inte minst bland dessa dolda politiska aktörer är Storbritanniens offentligt finansierade (dvs via skattemedel) TV-bolag BBC – som av Mahmoud Abbas palestinsk-arabiska regim i Ramallah tacksamt kallas för ”Voice of Palestine” som ett slags hederstecken.
Titta på följande CAMERA-rapport om skriande BBC-lögner och officiella BBC-mörkläggningar i TV-bolagets fördomsfulla ”rapportering” om den judiska staten.

Lögner, mörkläggningar – och ren och skär idioti: läs vad Mark Steyn har att säga om FNs, EUs, USAs och NATOs inblandning i den fruktansvärda Gaddafiregimens styre i Libyen. En inblandning som rättfärdigas på grund av brott mot de mänskliga rättigheterna i Libyen – samtidigt som samma internationella samfund och länder totalt vägrar att agera mot exakt samma brott mot de mänskliga rättigheterna genomförda av till exempel Hizbollahregimen i Libanon, Assadregimen i Syrien, Palestinska myndigheten samt Hamasregimen i de judiska provinserna Judéen/Samarien respektive i Gazaremsan och Ahmadinejadregimen i Iran – där som sagt exakt samma brott mot de mänskliga rättigheterna sker dagligen fast på en mycket brutalare och större skala. Och det är innan vi ens talar om Turkiet, som brutalt och olagligt ockuperat halva Cypern sedan flera decennier tillbaka – ackompanjerad av en bedövande tystnad från samma FN, EU, US och NATO.
Och innan ni kan ställa frågan, javisst – det är bland annat våra svenska skatteintäkter som används för att åstadkomma regimskifte hos en fruktansvärd regim samtidigt som man medvetet blundar för avsevärt värre brott mot de mänskliga rättigheterna hos andra regimer bara en timmes flygväg därifrån.
Känner ni fortfarande att våra skattepengar spenderas klokt och rättvist?