Det EU- och FN-finansierade kriget mot Israel fortsätter

Alldeles nyss språngde palestinska terrorister från Fatahregeringen i Ramallah en kraftig bomb i centrala Jerusalem. Hittills har 25 skadade påträffats, av vilka 3 kritiskt skadade.

Det palestinska våldsdådet kommer samma dag som palestiniernas andra Hamasregering, den i Gaza, sköt ett antal raketer mot civila judar i staden Beersheba.

Vilket i sin tur kommer ett par dagar efter att palestiniernas Hamasregering i Gaza sköt ett antal raketer mot civila judar i staden Ashkelon.

Som i sin tur kommer en dag efter att palestiniernas Hamasregering i Gaza sköt ett 50 granater mot civila judar i byar och städer i södra Israel.

Vilket i sin tur kom bara några dagar efter det att palestinska terrorister från den palestinska Fatahregeringen slaktade en judisk israelisk familj inklusive deras spädbarn i byn Itamar.

Allt detta våld är endast möjligt tack vare att EU och FN ger palestinierna frikostiga bidrag utan att ställa några som helst motkrav i form av ett slut på hatet, den antisemitiska propagandan eller de konstanta attackerna.

Om du är medborgare i ett medlemsland i FN går dina skattepengar till att finansiera detta barbari.

Och om du dessutom är medborgare i ett EU-land, betalar du en gång till via frikostiga EU-bidrag till palestiniernas två regeringar i Ramallah och Gaza City.

Om du dessutom är svensk medborgare, grattis: då betalar du en tredje gång genom ofrivilliga bidrag som tas från svenskt skattemedel och slussas till palestinierna via SIDA.

Utan något som helst motkrav.

Dags för massiv civil olydnad: betala in dina skatter i ett spärrat konto hos länsstyrelsen och fortsätt att göra det tills din regering, ditt EU och ditt FN ställer kraftiga motkrav på palestinierna.

Gör det nu. Omgående.

Kommentarer är stängda.