Att hantera terrorister på öppet hav, scenario 1

Här kommer nu för första gången en detaljerad beskrivning av de turkiska terroristernas framfart på Medelhavet ombord på Mavi Marmara.

Filmen fortsätter nedan:

var det när en polisstyrka bordade båtar på öppet hav, där åtminstone en båt bemannades av beväpnade terrorister.
Slutresultatet: 9 terrorister som dödades när de försökte mörda marinofficerarna samt flera svårt skadade officerare från den polisiära aktionen för att hejda terroristerna och kontrollera lasten.
Det internationella fördömandet mot Israels polisiära aktion har varit världsomfattande, det har dragits igång bojkottkrav och stämningsansökningar, Israels relationer med Europa, USA och Turkiet försämrades svårt och internationell media skriver än idag, sex veckor senare, om det inträffade – i för Israel mycket negativa termer.
De beväpnade terroristerna har fått omfattande sympati, förståelse och både diplomatiskt och politiskt – för att inte säga finansiellt – stöd.
kan det bli när en demokrati som Israel försöker skydda sig själv mot en radikal islamistisk regim som redan avfyrat fler än 10 000 missiler mot israeliska civila och som vill ha fria transportvägar för import av fler missiler.
Läs också:
Barry Rubin intervjuar Zeyno Baran om moderata muslimer
Marc Tracy skriver i Tablet Magazine om hur de amerikanska medierna blundar för islamism