Turkarnas egna filmbevis

Filmbeviset säger allt.
Beviset kommer från CCTV-kamerorna ombord på det turkiska fartyget. Filmen visar hur islamisterna, som tillhör en mycket suspekt organisation, noggrannt förberedde sina vapenlager samt attackerade den israeliska polisiära styrka redan INNAN israelerna steg ombord.
Henning Mankell, som är van vid fiktion och sålunda har en mycket livlig fantasi, säger å andra sidan att de ombordvarande blev attackerade medan de sov och att det inte ens fanns en nagelfil ombord. Det märks att han är en van romanskribent.
Bildbeviset:

Israel har redan skickat till Gaza 20 lastbilar med de ”förnödenheterna” som fanns ombord.
Men Hamas vill inte ta emot ”biståndet”. Hamas vägrar helt enkelt att släppa in eländet som har kostat nio människor sina liv.
Dels för att de redan har så mycket att det inte finns någonstans i Gaza att bunkra ännu mer gratis bistånd.
Men framförallt för att medicinerna, till exempel, är redan långt förbi bäst-föredatumet och hur hemska Hamas än är, vill de helst inte förgifta sina medborgare med medicinerna som snarare dödar än hjälper de sjuka. Det är detta ”bistånd” som islamisterna spenderade uppemot 100 miljoner kronor på att skicka!
De turkiska islamisterna och deras kollaboratorerna utomlands, inklusive Mankell och Feiler i Sverige, säger att de vill ”hjälpa Gaza”.
Se på följande film och förundras över vilken sorts Gaza de vill hjälpa:

Under tiden har Hamas fortfarande inte tillåtit Gilad Schalit, som kidnappades son tonåring från Israel för fyra år sedan, att komma i kontakt med familjen, advokat, FN, Röda Korset.
Mankell, Feiler och de andra fanatikerna anser inte att pojken är viktig. Det viktiga är att till en kostnad av 100 miljoner kronor frakta ”bistånd” i form av medicin som skulle förgifta palestinska barn i Gaza. Kanske var det rent av meningen att förgifta Gazas barn och sedan skylla även detta på Israel – fanatikernas uppfinningsrikedom känner inga gränser när det gäller att attackera och demonisera den judiska staten.