Palestinagruppens hat mot judar känner inga gränser

Att hata kostar inget – om hataren är subventionerad av den svenska staten. Som i fallet Palestinagruppen.
Palestinagruppens Gunnar Olofsson anser att den judiska staten Israel inte har något existensberättigande.
Israel är världens enda judiskt land. 20 procent av Israels befolkning består av kristna och muslimska araber och den förföljda persiska (iranska) Bahaireligionen har sitt världshögkvarter i den israeliska hamnstaden Haifa. Av Israels befolkning på ungefär 7 miljoner är ungefär 5 miljoner judar och resterande 2 miljoner mestadels muslimer samt kristna, druser, bahaiister och andra. Svarta afrikanska muslimer som flyr arabiska rasförföljelser i sina muslimska hemländer flyr genom det muslimska Egypten för att söka sin tillflykt i det enda land där de vet att deras säkerhet och mänskliga rättigheter garanteras i lag – den judiska staten Israel.
Som jämförelse kan nämnas att det finns 50 muslimska länder i världen, av vilka 23 arabländer. Ungefär en femtedel av världens befolkning består av muslimer.
I detta sammanhang kan nämnas att inga judar tillåts i islams högborg Saudiarabien.
Ej heller får det finnas judar hos Israels grannar, det vill säga hos de muslimska arabregimerna i Jordanien, hos Fatahs Palestinska Myndighet eller hos Hamas i Gaza.
Palestinagruppen anser att allt detta är precis som det bör vara.
Palestinagruppens Göteborgsordförande Gunnar Olofsson går längre. Han förespråkar apartheidlagar mot judar – i Sverige. I augusti 2009 skrev han i tidningen Hela Hälsingland:

”Det börjar kanske bli dags att överväga att stänga av israeliska judar, och kanske även de judar i andra länder som stöder Israel, från utbildningar som rör kärnteknologi.”

Inte nog med att han vill att judar diskrimineras i Sverige och på andra håll i världen, samme Palestinagruppens Göteborgsordförande Gunnar Olofsson anser att den judiska staten Israel inte hör hemma i OECD (Organisation for Economic Co-operation and Development eller på svenska Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling) – alltså en organisation som för människor och länder samman och som därigenom bygger broar. Palestinagruppen gillar inte broar, den föredrar gränser. Men Palestinagruppens hat mot judar känner inga gränser.
Tack och lov betraktar den svenska regeringen Palestinagruppens åsikter som extrema och fanatiska – även om organisationen ändå subventioneras med svenska statliga medel.
här skrev den svenska regeringen när den tillsammans med alla andra medlemsstater enhälligt röstade för att välkomna Israel in i OECD:

”Sverige välkomnar Estland, Israel och Slovenien till OECD.”

”Sverige strävar efter goda relationer med Israel och har regelbundna politiska kontakter och utbyte med Israel inom handel, kultur och forskning.”

”Israel har ett demokratiskt styrelseskick och är uppbyggt enligt rättsstatliga principer.”

”Israel har en högt utvecklad och starkt internationaliserad ekonomi och är därför en naturlig partner i OECD.”

Med andra ord, den exakta motsatsen till situationen i samtliga arabländer och nästan alla muslimska länder.
Nedan kan man se varför just Israel, kanske mest av alla länder i världen, hör hemma i OECD.

Som vanligt är Palestinagruppen alltför upptagen av simpel judehat för att dels göra något positivt för palestinierna, och dels erkänner andras framgångar om dessa ”andra” råkar vara judar.
Judehat, helt enkelt.
I Sverige är det inte olagligt att vara dum, men det är rätt pinsam för oss som samhälle att den statligt stödda Palestinagruppen använder statliga medel för att spotta ut hat på den här primitiva nivån.
Palestinagruppens statliga anslag bör dras in – omgående.
I ett relaterat ärende kan man med glädje notera att Diakonia har vikt under trycket från denna blogg och andra skribenter – nu meddelas att organisationens Generalsekreterare Bo Forsberg inte längre ska åka med Ship to Gaza – den antijudiska båtkonvojen vars huvudsyfte är att stödja Hamas, den antisemitiska terroristregimen som håller Gazas civilbefolkning i ett järngrepp på samma sätt som Talibanerna håller delar av Afghanistan i skräck.
En ljuvlig framgång.