Musiken tystnar medan vi leds till vårt öde

Det är OK att spela musik och dansa på gatorna för att fira 9/11, men olagligt att spela musik och dansa på ditt eget bröllop.
Hamasregeringen på Gazaremsan

Inget skämt, och ingen överdrift. Titta på denna videofilm, som gjordes av en palestinsk arab, och som visar hur Hamas dödar en brudgum för att det spelades musik på hans bröllop.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7_OGhj43GAE&hl=sv_SE&fs=1&]

http://www.youtube.com/watch?v=7_OGhj43GAE&feature=fvw

Hamas övergrepp mot civila vuxna och barn som del i sitt rasistiska krig mot judarna är välkänt, väldokumenterat – och mer eller mindre ignorerat.

Läs här hur Hamasterrorister maskeras som ”civila” – även efter det att de dödats. Lögnen blir levande även efter att de är döda genom den statistik som Hamas och deras villiga kollaboratörer i väst sprider som del av den amerikanskt- och europeiskt-finansierade propagandaverksamheten – finansierade inte minst genom våra svenska skattemedel.

Richard Goldstone, som gjorde enorma ansträngningar för att friskriva Hamas allt ansvar och som använde skattepengar för att rikta kritik mot Israels självförsvar, sade att det inte finns “något bevis” för att Hamas strider mot Israel från civila områden, ej heller att Hamasterrorister strider klädda i civil mundering.

Bloggarna Elder of Ziyon samt Solomonia vet annorlunda. Och de har video- och annat bevis för att Hamas fullständigt ignorerar Genèvekonventionerna.

Läs Augean Stables för en kristallklar kommentar i ämnet samt för att se mer videobevis för Hamas taktik.

Självklart använder Hamas inte enbart vuxna civila i sin propagandakrigsföring. Här ser ni en videofilm från MEMRI som visar vad Hamas anser är bra barn-TV, den visades i den palestinska regeringens statliga TV-kanal. Rå indoktrinering av sårbara minderåriga, rasism av den brutalaste sorten. I detta sammanhang bör man ha komma ihåg att de palestinska araberna – såväl på Västbanken som i Gazaremsan – helt och hållet förlitar sig på Väst för sina pengar. Jordbruk, industri och handel har noll prioritet, istället är det Väst som finansierar det palestinsk-arabiska kriget och propagandabudgeten.

För en djupare analys av vad Hamas håller på med, för att förstå de rasistiska islamistiska tankegångar som driver denna samt otaliga liknande organisationer, och för att förstå hur nära Västvärlden är till att begå kollektivt självmord på grund av den islamistiska anstormningen, läs en till artikel på bloggen Augean Stables.

Och mer finns det dessutom. Bret Stephens, känd från både Wall Street Journal och Jerusalem Post, ställer frågan om Västvärlden är kompetent nog att skydda sin egen civilisation i ett klimat där Politisk Korrekthet har ersatt organiserad religion som den viktigaste måttstocken bland politiker. Politiker som är mer entusiastiska över att behålla sina välbetalda jobb i det korta perspektivet än att skydda sina medborgare i det längre perspektivet.

Medan man fortsätter att konsekvent ignorera brott mot de mänskliga rättigheterna i arabvärlden och den muslimska världen, fortsätter Västvärlden att göra det som är bekvämast – svansa för de många och allvarliga hoten från arabvärlden och den muslimska världen och helt och hållet fokusera på delegitimisering och demonisering av Mellanösterns enda demokrati – Israel.

Att blunda för islamisternas aggression har blivit så vanlig i väst att få här ifrågasätter vart vi är på väg. Ännu färre inser att detta förhållande är problematiskt. Ett av undantagen i medievärlden visades i Der Spiegel där en ledarartikel skriven av Henryk M Broder klargjorde med all önskvärd tydlighet att Västvärlden har paralyserats genom rädsla. Tidningen hade även ytterligare en mycket intressant artikel med titeln (översatt till svenska) ”Rädsla för Eurabia: Hur mycket Allah kan den gamla kontinenten tåla?” Oerhört intressant läsning, inte minst för dess lugna, objektiva analys.

Frågan som kräver ett svar, förstås, är om politikerna någonsin kommer att vakna till mediernas tilltagande larmsignaler. Eller om de kommer att fortsätta att vidhålla att vi inte alls har något problem med någon enstaka religion, utan endast med vissa nationaliteter.

I spåret av den misslyckade terrorbombningen av flygplanet i Detroit nu i julas har President Barack Hussein Obama aviserat reserestriktioner till USA för medborgare från 14 nationer.

Samtliga är muslimska nationer.

Men han fortsätter att förneka att USA har att göra med ett muslimskt eller islamistiskt hot.

Antingen har han problem med ögonen, eller med intelligensen.

Han är förstås inte ensam om det. Den tidigare amerikanska presidenten Jimmy Carter har gjort sig ett namn (bejublat i arabvärlden) för sina konstanta påhopp på den judiska staten. Nu säger han att han ber om ursäkt för att ha sårat israelernas och judarnas känslor och tror att dessa ord ger honom frihet att fortsätta sina angrepp på Israel – samtidigt som han fortsätter att ignorera de förödande brotten mot de mänskliga rättigheterna i hela den muslimska världen. Läs vad organisationen CAMERA skriver som svar.

Läs också:
Daniel Pipes: Security Theater Now Playing At Your Airport
Barry Rubin: The Suicidal Rules of Arab Political Debate