Sverige under attack

Under 2008 avfyrades 2735 missiler mot Göteborg.

Bland målen var Vasasjukhuset i centrala Göteborg, bostadsrättsföreningen Lyckhem i Askim, Hagenskolan i Frölunda, Restaurang Trubadur i Påvelund, Majnabbes Äldreboende nära Göta Älv och frisörsalongen Vårfrisör i Högsbo.

De som sköt dessa missiler gjorde det bland annat från skyddet av Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg vid ambulansingången, från köket i Majorna Montessoridagis, från parkeringsplatsen utanför Linnéstadens Vårdhem för Cancersjuka och från andra våningen i SKFs fabriksbyggnad ”C” i Gamlestan.

SÄPO och den uniformerade polisen har länge haft kännedom om vilka som ligger bakom dessa dåd, i vilka flera oskyldiga svenskar har dött och mångdubbla fler har skadats, medan infrastruktur för många miljoner har förstörts. Förövarna är utlänningar men av hänsyn till det känsliga politiska läget och av rädsla för att skapa en stor internationell kris vill man inte namnge dem.

Därtill har EUs författningsdomstol och FNs råd för mänskliga rättigheter slagit fast att den svenska ordningsmakten inte får lov att ta i med hårdhandskarna mot förövarna eftersom detta bara skulle leda till ännu mer våld. FNs säkerhetsråd har efter en lång och invecklad serie debatter fastställt att det är viktigt att höra vad förövarna vill med sina aktioner.

Under tiden fortsätter våldsaktionerna med oförminskad takt. FNs säkerhetsråd har dessutom signalerat sitt missnöje eftersom Sverige förra veckan ignorerade rådets krav på tvåpartssamtal mellan regeringen Reinfeld och gärningsmännen och istället arresterade fem attentatsmän i centrala Göteborg som var i färd med att aptera en stor bomb i källaren till Hotell Ellerton. För att åter övertyga Sverige att förhandlingar och diskussioner är enda framkomliga vägen framåt har nu EU beslutat att frysa sina handelsavtal med Sverige och från Euro-blocket har det aviserats att inga fler banktransaktioner kommer att beviljas förrän regeringen Reinfeld återvänder till förhandlingsbordet.

Fantasifullt?

Inte det minsta. Byt ut ”Sverige” mot ”Israel” och ”okända gärningsmän” mot ”Iran, Syrien, Hizbollah och Hamas”, ersätt de svenska platsnamnen med hebreiska platsnamn och hela ovanstående berättelse blir med en gång ett sant reportage om situationen i Israel.

Den sanna dagliga situationen i Israel.

Här finns en film som visar precis detta.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IqnPfv_Zrkg&hl=sv&fs=1]

För att ytterligare understryka det lömska sättet på vilket terroristerna skrider till verket i sin krigsföring mot civila i Israel från skydd bakom civila i Gazaremsan, läs denna artikel om hur civil infrastruktur – inklusive sjukhus – används av Irans lydmilis Hamas som del av sin terrorinfrastruktur.

Tillbaka nu till den nya svenska verkligheten: 2735 missiler avfyrade mot svenska civila bara under förra året.

Samtidigt som EU och FN inför sanktioner mot Sverige för att landet försvarar svenskarna mot dåden.

Acceptabelt i det nya Sverige?

Om inte det är acceptabelt i Sverige, är det heller inte acceptabelt i Israel. Lika behandling av alla, för alla.

Särbehandling av endast den judiska staten är rasism.

Är det nya Sverige rasistiskt?

Om inte, nog med särbehandlingen.

tal om särbehandling och i synnerhet FN, läs detta: FN stängde av vattenförsörjningen i Mogadishu, Somalia, när en hjälparbetare kidnappades. Efter fyra dagar utan vatten, frigavs mannen. Den israeliske pojken Gilad Schalit kidnappades av Hamas för mer än 1000 dagar sedan. FN förbjuder Israel att tillämpa kollektiva bestraffningar mot Gaza för att tvinga fram offrets frigivning – det medel som FN själv tillämpar utan att tveka.

Särbehandling mot enbart den judiska staten, utförda av individer, organisationer och nationer som själva ignorerar de mänskliga rättigheterna. Historiens vingslag slår allt hårdare.

Vilka är då Hamas, som invaderade Israel och kidnappade den unge pojken Gilad Schalit? Här är Hamas med sina egna ord. Njut.

Tidningsartiklar i ämnet:
JP1, JP2, JP3, JP4, Arutz7, Haaretz,

Andra bloggare i ämnet:
IsraelISverige, FiM, MXp, SapereAude, MEAktualia,

Från den här bloggen:
Ilyameyer1, IM2, IM3, IM4, IM5, IM6, IM7, IM8, IM9, IM10,