Konsekvensen av inkonsekvens

Vänstern, islamisterna och övriga antidemokrater har varit konsekvent i sin inkonsekvens.

Att unga judiska israeler spelar tennis eller deltar i taekwondotävlingar i Sverige är oacceptabelt enligt vänstern.

Att unga judiska israeler spelar tennis eller deltar i taekwondotävlingar i Sverige är oacceptabelt enligt vänstern.

Att israeler beträder svensk mark i politiköverskridande idrottssammanhang är tillräcklig anledning att hota en hel stad, ett helt samhälle, och att orsaka landets redan ansträngda ekonomi ännu större kostnader.

Men att diktatorn Robert Mugabe höll Zimbabwe i ett järngrepp under flera decennier, ja det bekom inte vänstern, islamisterna och övriga antidemokrater.

Att Burmas junta slaktar det som anses vara Asiens fredligaste folk på löpande band orsakar heller inget engagemang hos vänstern, islamisterna och övriga antidemokrater. Vem bryr sig.

Att Kina fullständigt har våldtagit ett helt land, Tibet, samt fraktat bort en miljon tibetaner från sitt hemland och fraktat en miljon kineser in till Tibet just för att vattna ur befolkningen, ja detta orsakar inte ens en axelryckning hos vänstern, islamisterna och övriga antidemokrater för det är Kina – det är kommunister, de är ju nästan broderfolk.

Hundratals civila tas som gisslan i Beslan av muslimska terrorister. Tystnad. Shiamuslimer sprängs i småbitar så gott som dagligen i Irak. Tystnad. Sunnimuslimer sprängs i ännu mindre bitar i Irak som svar – eller var det de som började? Tystnad. Ahmadiyamuslimer massakreras i Pakistan. Tystnad. Libanesiska trupper demolerade fullständigt ett palestinskt flyktingläger. Tystnad.

Men vänta, är det inte muslimer som står sida vid sida med tokvänstern och övriga antidemokrater när judiska idrottare besöker Sverige? Har de inget att säga om dessa våldsamma urladdningar mot muslimer runt om i världen? Tystnad.

Kristna kopter torteras i Egypten. Tystnad. Bahaiutövare fängslas och torteras i Iran. Tystnad. På Sri Lanka pågår regelrätta massakrer mellan regeringstrupper och separatister. Tystnad.

Men en jude kommer till Sverige för att spela tennis, och 10 000 samvetsömma demonstranter hotar att dränka Malmös gator i hat, våld och rå rasism. Svenska skolor stängs av rädsla för vad demonstranterna kan tänkas göra mot svenska barn som råkar gå i skolan som ligger för nära tennishallen.

Och vi andra svenska demokrater? Vi får arbeta extra hårt för att tjäna ihop tillräckligt mycket för att betala notan. En nota på miljonbelopp.

Total tystnad när fullständigt horribla saker händer afrikaner, burmeser, tibetaner, sudaneser, iranier, irakier, libaneser, pakistanier, kopter, ryssar.

Men en jude kommer från Israel och vänstern, islamisterna och övriga antidemokrater exploderar.

Förr i tiden brukade sådant kallas för antisemitism.

Har språket ändrats så mycket på sistone?

Sydsvenskan1, Sydsvenskan2, Sydsvenskan3, SvD, SvD2, SvD3, FiM, Barometern1, Barometern2, etc, Proletären, UNT, NSK, KB, YB, Expressen