Nederlag för demokratin i Sverige

Hot fungerar. Våld fungerar ännu bättre.

Och ingenting är helig längre.

I Betlehem invaderade Fatahterrorister Födelsekyrkan för några år sedan och vandaliserade kyrkan, och idag har deras lärjungar här i det blågula Sverige vandaliserat ett helt samhälle. Det svenska samhället.

För våldsverkarna och antidemokraterna här i Sverige har bestämt att tennismatcher ska spelas utan publik. Om de spelas av israeler.

Rasistiskt så det förslår.

Våldsverkarna och antidemokraterna hotade att störa Davis Cupmatchen mellan Sverige och Israel, med risken att Malmö återigen skulle drabbas av kravaller liknande dem som skedde för två respektive fyra veckor sedan. Då var det också på grund av att demokratiskt sinnade svenskar ansåg att de hade den lagstadgade rätten att hålla en manifestation efter att de inhämtat polisens tillstånd. Då haglade raketer, stenar, glasflaskor på Malmös gator med motiveringen att människor inte har rätt att uttrycka stöd för Israel eller verka för fred och samförstånd i Mellanöstern.

Våldets väg är den enda väg som räknas idag, i Sverige, år 2009.

Demokrati är i gungning.

Ordentligt.

FiM, JPost, NA, GP, Metro, SR, KvP, Expressen, SvD 2 3 4 5 6 7 8 Sydsvenskan 2 3 4 5 6 7 VG 2 3 Dagbladet 2 3 4 5 AB 2 3 4 5 DN 2 3