Terrorledare får röda mattan i Sverige

Bäste Thomas Bodström,

Det är med bestörtning jag läser att Sverige kommer att besökas av Salah Muhammad al-Bardawil, en ledande medlem i terroristorganisationen Hamas.

al-Bardawil representerar en regim vars officiella program kräver tvångsdeportering av alla judar från Israel. Programmet förespråkar också terror mot de civila israeler som är av judisk börd. Hamas stödde den självmordsbombningen för några dagar sedan i Tel Aviv som krävde nio människors liv. Hamas program är sålunda både en uppmaning till terror mot civila enbart baserat på deras etnicitet och religion, och ett ställningstagande till förmån för grov rasism av en sort som är helt otänkbart i det demokratiska Sverige.

Jag skulle vilja veta hur Du tänker agera i detta fall. al-Bardawils regim står ju för massmord på judar, och så här sade han själv den 14:e januari i år:

Hamas has never proposed to change or amend its charter [calling for the destruction of Israel]. The platform presents a realistic view that reflects Hamas’s goals for the next four years. Had we spoken of eliminating and eradicating Israel within this period, we would have been deceiving our people and repeating false slogans. But this does not stand in contradiction [to the fact that] we place emphasis on the elimination and non-recognition of Israel.”

Framför allt vill jag veta vilka mått och steg har tagits för att förbjuda al-Bardawil inresa i vårt land, och under vilken paragraf han kommer att arresteras om han ändå sätter sin fot här.

Med vänliga hälsningar,
Ilya Meyer