Rasisterna marscherar – myndigheterna ser lugnt på

September 18th, 2017 av ilyameyer

Rasistiska NMR – Nordiska Moståndsrörelsen – har fått tillstånd att marschera på Göteborgs gator den 30 september i år. Den antisemitiska organisationens marschrutt går alldeles i närheten av Judiska församlingens synagoga.

Oroväckande nog så har den tillståndsförsedda rasistiska demonstrationen redan föregåtts av en olaglig marsch längs samma rutt, redan igår söndagen 17 september. Polisen tittade på, skyddade de olagliga demonstranterna från allmänheten och separerade allmänheten från rasisterna – men ingrep inte. Om detta var höjden på ordningsmaktens vilja vid en olaglig sammankomst, bävar man inför vad som komma skall vid rasisternas officiella marsch på Yom Kippur.

Det finns flera saker att anmärka i fallet om den officiella marschen.

  • För det första, NMR är en naziströrelse. Nazisterna var de som under Andra världskriget genomförde modern historias värsta etniska rensningar och påföljande utrotningsmord på just judar. Att dessa rasister ska få marschera i närheten av den judiska synagogan är ett slag i ansiktet på en av Sverige erkända minoriteter – Sveriges judar. Nazisterna står ju för utrotning av judar.
  • För det andra, datumet för rasisternas marsch är synnerligen illa valt: 30 september är Yom Kippur, judarnas Försoningsdagen. Den heligaste dagen för judarna, tillika en fastedag då man ber i synagogan hela dagen. Detta är inte endast en emotionell aspekt – under hela dagen kommer judar såväl unga som gamla, såväl ensamma vuxna som småbarnsfamiljer, att gå till och från synagogan. De ska inte behöva ta sig igenom och förbi skränande nazister vars hela väsen bygger på judeutrotning.
  • För det tredje, en ansenlig del av synagogsbesökarna på Yom Kippur är själva överlevare från Förintelsen – nazisternas industrialiserade mekanism för utrotning av judar. Sex miljoner av dessa överlevares mördade släktingar bär tyst vittnesmål om nazisternas vilja och kapacitet för judemord. Att medvetet tvinga dessa äldre överlevare att återuppleva dessa minnen år 2017 är riktigt kallsinnigt.
  • För det fjärde, Sverige är tacksamt nog fortfarande en demokrati med ett starkt skydd för fundamentala rättigheter såsom mötesfrihet, pressfrihet och demonstrationsfrihet. Dessa rättigheter garanteras alla oavsett religion, etnicitet, kön eller politisk hemvist, och det med rätta. Däremot är det ingen rättighet att en del av landets befolkning – medlemmar i NMR – garanteras rättigheter på bekostnad av en annan del av landets befolkning – den judiska minoriteten. Man kan naturligtvis ha synpunkter på den intellektuella nivån hos människor som stödjer NMR, men i Sverige är det inte olagligt att vara dum. Beklagligt, men inte olagligt.

Det är inte en emotionell utgångspunkt för stadens judar att vilja flytta på antingen datumet eller marschrutten för det antisemitska NMRs evenemang – det är en verklig rädsla för judiska individers säkerhet som formar detta ställningstagande. Marschens rutt eller datum bör alltså flyttas, av hänsyn till de tilltänkta offrens säkerhet. I all synnerhet då motdemonstranter kommer säkerligen att vilja störa NMR – alldeles vid synagogan.

Göteborgs judiska församling som organisation och dess medlemmar som individer har alltid haft varma, nära och professionella relationer med polisen. Vi har aldrig tvekat att kontakta polisen när vi haft anledning till oro, och polisens respons har alltid varit snabb, korrekt, tillmötesgående och ytterst professionell. Därför är det överraskande att våra farhågor inte hörsammas denna gång.

Polisens något kallsinninga svar denna gång har varit att man inte tar hänsyn till judarnas särskilt utsatta situation eller religiösa förehavanden såsom Yom Kippur, utan polisen säger sig ha valt rutten med tanke på att på bästa sätt kunna hantera NMRs planerade evenemang.

Det är ett svar som förbryllar.

Göteborgs judar ber inte polisen ändra planeringen av hänsyn till att vår religion utsatts för någon slags förolämpning, eller för att blidka våra upprörda känslor. Utan just för att nazistiska NMR utgör exakt samma hot mot judarna år 2017 som deras anfäder gjorde på 1930- och 40-talet. Vi judar kan vår historia, och vi har lärt oss ta hot på allvar. Göteborgspolisen har alltid tidigare förstått detta.

Det hade varit hedrande om de gjorde det i år också.

9,5 miljoner kronor i pension – utbetald i Ramallah till en antisemitisk massmördare

Juli 26th, 2017 av ilyameyer

Sveriges utrikesminister samt statsminister ger fortfarande fullt stöd till den rasistiska regimen som heter Palestinska Myndigheten (PA).

PA betalar livslånga pensioner till de arabiska mördare som ”lyckas” avliva flest judar. Det är en framgångsrik och noggrant reglerad industri, precis som vi i Sverige har välkända industrier såsom biltillverkning och biogasproduktion.

Och precis som en svensk anställd får en pension vars storlek varierar med hur mycket han/hon har tjänat under sin yrkesliv, får även en PA-medborgare sin pension vars storlek varierar beroende på hur många judar han/hon har avlivat under yrkeslivet.

Återigen, precis som en svensk anställds pension kan utbetalas till has/hennes efterlevande familj i händelse av hans/hennes tidiga död, så också med PA-massmördaren: om terroristen dödas under terrorattacken, går hans/hennes pension istället till den efterlevande familjen. Efterlevandeskydd i Ramallah precis som i Stockholm.

Och liknelserna slutar inte heller där. För – hör och häpna – det är dessutom SVENSKA skatteintäkter som finansierar de palestinska mördarnas livslånga pensioner.

De pensionsersättningar skickas från Stockholm till Ramallah av vår utrikesminister Margot Wallström och statsminister Stefan Löfven.

Detta är alltså svenska skatteintäkter som aldrig kommer att ges tillbaka till de svenska arbetare som har tjänat in dem under hela arbetslivet.

Istället skänks dessa svenska skatteintäkter till arabiska massmördare, vars svenska pension varierar med hur ”framgångsrika” de har varit under sin ”arbetsliv”, räknat i antal döda judar.

Den terrorist som avbildas här kommer att få ungefär 9,5 miljoner svenska kronor i livstidspension för att han mördade en 70-årig morfar samt dennes två barn medan de åt sabbatsmiddagen.

Hur kan man överhuvudtaget fundera på att rösta nästa år på ett svenskt politiskt parti som inte redan idag klargör att partiet tänker avstänga alla vidare utbetalningar till PA tills att dess våld och indoktrinering upphör?

Dags för dig att bearbeta ditt politiska parti redan nu. Det gäller ju din egen pension – innan den omdirigeras till Ramallah.

UNESCO röstar om framtiden – fast utan att behärska enkel matte, kronologi, statistik eller ens elementär logik

Juli 6th, 2017 av ilyameyer

Ifall du undrar om det finns någon nedre gräns för hur irrelevant och verklighetsfrånvänd FN kan vara:

Nu i form av UNESCO, som lutar åt beslutet att Makpela-grottan, där Abrahams hustru Sara ligger begraven, är en ”Palestinsk helgedom”.

lite enkel matematik, kronologi och logik:
Saras begravningsplats köptes av Abraham – för pengar, du vet – ungefär 2400 år innan Islam kom till. Saras begravningsplats – Makpela-grottan – har sedan ungefär 1800 år fvt betraktats som helig av judarna. Efter hans död begravdes även Abraham där, bredvid sin hustru.

Ungefär 600 år evt (alltså 2400 år efter Saras död) föddes religionen Islam borta på en helt annan kontinent, i dagens Saudiarabien.

Men UNESCO, med tillämpning av den mest bisarra kronologiska kullerbyttan, anser ändå, logik, statistik och enkel matte till trots, att Makpela-grottan inte tillhör den judiska religionen utan den muslimska religionen. Eftersom ”Palestinierna” vill det.

”Palestinierna” är de (överväldigande muslimska) araber som sedan 600 evt har infiltrerat, invaderat och ockuperat stora delar av det aktuella området runt Makpela-grottan och det judiska landet Israel. Det var också från detta område som ”Palestinierna” etniskt rensade judarna mellan 1948 och 1967. Nu hävdar de att eftersom deras etniska rensning av judarna lyckades under dessa 19 år, borde området tillfalla dem.

Och FN, inte minst i form av UNESCO, håller med dem. Alltså: Makpela-grottan anses av UNESCO inte vara helig för judarna, som köpte marken för 2400 år sedan, utan för muslimerna, som uppfann en religion långt senare och byggde en moské där.

Som sagt – om du någonsin undrade om det finns någon nedre gräns för hur irrelevant, verklighetsfrånvänd och kliniskt stupid FN är som organ så fort saken handlar om (a) Israel, och (b) ”Palestinierna”, ja, där har du svaret.

Sverige går till allmänna val hösten 2018. Se nu till att det parti du röstar på, öppet och entydigt deklarerar att inga fler svenska skattemedel ska gå till vare sig det genomkorrupta och rasistiska Palestinska styret eller den genomkorrupta och fullständigt irrelevanta och antilogiska FN.

Finns inget sådant parti idag? Inget problem – se då till att ditt parti går med på dessa krav. Det handlar ju faktiskt om Sveriges välbefinnande, tro det eller ej.

Eftersom denna idioti finansieras med våra skatteintäkter, ifall du inte visste det. Fattar du hur mycket pengar vi kan spara genom att vägra subventionera idioti på FN-nivå?