En Påve som medvetet ignorerar judarna

Nyligen besökte Påven Franciskus Baghdad i Irak. Han verkar ha gjort det med avsikten att medvetet visa sina islamistiska överhuvuden att judarna inte är värda att ens nämna i artiga kretsar, än mindre att bjuda in till ekumeniska samtal.

Påven Franciskus tycks sålunda vara den minst kristna av alla kristna påvar i mannaminne.

Texten nedan är en Googleöversättning av en artikel skriven av den förträffliga Michelle Mazel, författare med en lång rad böcker till sitt namn. Hennes namn är kanske i övrigt bekant då hon är hustru till Israels tidigare ambassadör till Sverige.

Läs artikeln och sprid den. Det går inte att misstolka katolska kyrköverhuvudets tydliga proislamistiska och antijudiska inställning. Vare sig du är jude, kristen, muslim eller tillhör någon annan religion: om du tror på demokrati, på alla människors lika värde, om du prisar ärlighet, om du är genuint religiös och inte offrar på politisk korrekthetens altare, om du anser att en politisk eller religiös ledare bör vara moralisk och principfast nog att ta klart ställning för ärlighet och för de svaga, ja då bör Påvens oetiska förfall mana till både eftertanke och aktion, eftersom vi redan vet vad resultatet blir när människor vi uppfattar som svaga lämnas åt sitt öde medan ”de goda” blundar och vargarna närmar sig. Och ja, jag väljer mina ord noggrant.

Michelle Mazels artikel kan läsas i det franska originalet här. Nedan kommer en Googleöversättning. till svenska (jag har plockat bort bilderna av hänsyn till copyright).

Judarna, stora frånvarande gruppen från det ”ekumeniska” mötet i Bagdad, av Michèle Mazel

Michele Mazel

Låt oss inse att det krävde mod för påven Franciskus att våga sig in i Irak och särskilt Bagdad, en av de farligaste städerna i Mellanöstern där interkommunala konfrontationer och attacker följer varandra. Under denna spänningsperiod mellan islam och väst tyckte han att det var bra att spela övertygelse och att göra det, möta den högsta shiitiska myndigheten i Irak, den stora Ayatollah Ali Sistani. 

Efter ett möte som beskrivits som historiskt med det senare besökte den suveräna påven platsen för den antika staden Ur i Chaldea. Samma där, enligt den bibliska berättelsen [i]  ”Herren sade till Abraham: Gå ut ur ditt land … till det land som jag ska visa dig. Jag ska göra dig till en stor nation. ”  

Enligt Le Monde den 6 mars ”gick han med på en plattform en handfull män som representerade de olika valörer som finns i landet för att tillsammans be en Abrahams barn … Runt huvudet för den katolska kyrkan stod särskilt Sheikh Farouk Khalil, en av yazidernas andliga ledare; Sheikh Sattar Jabbar, ”påve” av Mandeanerna; Rajab Kakaei, en representant för Kakai från Kirkuk; och två representanter för zoroastrien ..”  Och judarna, frågar du?  

Läs igen: det är förgäves att du kommer att söka nämna judarna. De hade inte bjudits in till denna stora manifestation av ekumenism; om bibeltexten nämndes, var det av en katolsk präst som läste den. Påven krävde uppenbarligen inte att åtminstone en företrädare för samhället skulle associeras med detta möte med Abrahams barn. Hade han önskat det?  Begärde han bara det? Fanns det tysta förhandlingar som skulle ha slutat misslyckas? Gav inte Vatikanen bara upp att ta itu med ett ämne som kunde ha väckt myndigheternas vrede och kanske till och med ifrågasatte besöket? 

Hur som helst tog chefen för den katolska kyrkan, troligen efter noggrant övervägande, beslutet att inte nämna evenemangets judiska dimension. En tystnad som tyvärr påminner om en annan. Om han kallade för att be för hela Mellanöstern och i synnerhet för  ”grannlandet Syrien, martyr” hade han inte ett enda ord för den forntida judiska gemenskapen, som nu har försvunnit. 

Tre årtusenden av judisk närvaro i det som idag är Irak doldes således medvetet. Det är sant att efter ”Farhoud” gjorde pogrom 1941, som orsakade nästan tvåhundra döda och femhundra sårade, spoliationer, arresteringar, förföljelser och sammanfattande avrättningar systematisk etnisk rening; lämnar enorma ägodelar? judarna i Irak var tvungna att avgå från exil.

Endast en handfull kvar i sitt tidigare hemland. Grand Ayatollah Ali Sistani tog hand om att framkalla palestiniernas lidande i de ockuperade områdena. Ett annat ämne som tydligen inte diskuterades: den långsamma blödningen av kristna i Irak . De var fortfarande en miljon 1980; de skulle vara mindre än 200 000 idag.

Alla dessa erbarmliga ”samhällsexperter”

En såkallad ”expert” orerar:

Fattigdom är orsaken till kriminaliteten – inte etniciteten”.

Ursäkta språket, men vilket absurt dravel.

När jag lämnade Indien och invandrade till England som ensamkommande 17-åring, hade jag exakt 2 pund (20 kronor) på fickan, en liten resväska gjord av papp innehållande alla mina världsliga ägodelar, en penna samt de kläder jag stod i.

Jag läste två år på gymnasiet (ja, det är 2 år i England, inte 3 som i Sverige). Skollunch kostade då 50 pence (5 kronor) per dag. Så mycket pengar hade inte jag. Så medan mina klasskamrater åt lunch, gick jag gatan upp och ner och letade kvälls- och helgjobb. Jag arbetade kvällar på en bensinmack, och helgerna kl 04-08 med att städa kontor. Året om.

När jag sedan läste 4 år på universitetet, hade jag fortfarande vare sig familj eller hem i landet, så på loven packade jag min väska och sov på golvet hos vänner i väntan på nästa termin när jag fick komma tillbaka till mitt studentrum och värmen (bara det en underbar lyx). Jag tog sommarlovsjobb på posten, vinterlovsjobb i olika snabbköp, varhelst jag kunde tjäna en ärlig inkomst och betala skatt.

Jag var själva definitionen av fattig. Riktigt, eländigt fattig. Ständigt hungrig, ständigt frusen, visste ibland inte ens när jag skulle ha förmånen att få duscha.

Men vet ni vad? Utfattig och utlämnad, blev jag inte kriminell. Lämnade inte ens en bok tillbaka till biblioteket för sent. Gjorde rätt för mig, då som nu.

Jag hade uppfostrats att som jude inte belasta min omgivning, att alltid föregå med gott exempel, att alltid hjälpa dem som hade det ännu sämre ställt, att alltid göra det som var rätt, att alltid se till att ingen skulle ha någon anledning att klandra vare sig mina avsikter eller mina handlingar.

Så nej, din förtappade PK-besatta floskelmaskin: det är INTE fattigdom som orsakar kriminalitet. För då borde jag idag har varit maffialedare – minst. Istället är det din mentala inställning, dina värderingar oavsett de är inlärda eller nedärvda. Din bakgrund och etnicitet, helt enkelt. Vi som uppfostrats till att arbeta hårt för det vi vill ha, har gjort precis det – vi har jobbat HÅRT för det. I skolan, på loven, senare i livet inom våra yrken. Och det har gått utomordentligt bra för oss som har den inställningen. Jag har inget annat än beröm och djup tacksamhet för de chanser jag har fått genom livet, såväl i England och Israel, som senare och i all synnerhet även här i Sverige. Men till saken hör att jag inte bara passivt suttit och väntat på att ”ta emot” dessa chanser. Tvärt om, genom mitt sätt att vara, genom att arbeta hårt, genom min ödmjukhet och genom att på alla sätt visa vad jag ville och kunde, inte bara vad jag krävde gratis, SKAPADE jag dessa chanser, jag UPPMUNTRADE min omgivning att ge mig dessa chanser; mina medmänniskor ville helt enkelt satsa på mig.

Det finns förstås undantag, men i det stora hela är kriminalitet ett val, ett val som alltför ofta är intimt förknippat med en etnicitet, en attityd eller på engelska en ”mindset” som bäst kan sammanfattas med begreppet ”kravmaskin”.

Så snälla ”experten”, säg som det är – och inte som du tror en PK-läsekrets vill höra. Sverige är riktigt, riktigt förbi PK-idiotins tid. Ingen orkar med det experimentet längre. Vi har istället en utmanande verklighet att ta itu med. En rå, allt mer empatilös, ekonomiskt kollapsande verklighet som du faktiskt varit med om att skapa, medan du satt bekvämt tillbakalutad i din fåtölj i din varma bostad, läppjade på ett glas vin och betraktade samhället som ett gigantiskt socialt experiment vars dystra resultat du än idag vägrar erkänna.

SR: ”Turkiska Cypern” – men ”ockuperade Västbanken”

Sveriges Radio (SR) är tvångsfinansierad av oss skattebetalare vare sig vi som individer vill bruka den tjänsten eller ej. Med andra ord, tvångsköp av en produkt. Som i Sverige är olagligt i den privata sektorn, men som regeringen har gjort undantag för när det gäller regeringslojala statsmedier.

I morse hade P1 ett långt reportage från en plats som reportern kallade för ”norra Cypern” samt ”turkiska Cypern”.

Det är märkligt. Och pinsamt historielöst.

  • Norra Cypern invaderades olagligt av den turkiska regimen år 1974.
  • Norra Cypern ockuperades olagligt av den turkiska regimen samma år.
  • Norra Cypern etniskt rensades av den turkiska regimen redan 1974, då samtliga kristna cyprioter olagligt fördrevs från sina hem.
  • Norra Cypern gjordes sedan till hem för turkar som olagligt förflyttades (transfererades) från Turkiet till Cypern för att ta över de hus som tömdes på sin kristna befolkning.

SR kallar ändå denna norra, olagligt invaderade, olagligt ockuperade och olagligt etniskt rensade delen av Cypern för ”norra Cypern” samt ”turkiska Cypern”.

Samma SR kallar dock de judiska provinserna Judéen & Samarien för ”den av Israel ockuperade Västbanken” (titta bara på namnet – Judéen är platsen där judar kommer ifrån). Denna ”Västbanken” fick sitt namn efter att det muslimska Jordanien olagligt invaderade, ockuperade och etniskt rensade området på samtliga judar och införlivade marken med landet Jordanien, med namnet ”västra banken på Jordanfloden”, alltså förkortat Västbanken.

Israelerna återfick sina hem 1967 då Jordanien pressades tillbaka från området till följd av ytterligare ett krig som Jordanien startade mot Israel. Området kallas ändå av skattefinansierade SR och SVT för ”den av Israel ockuperade Västbanken” – och då syftar man på att det är ISRAEL som ockuperar området från vilka judar olagligt fördrevs av Jordanien mellan 1948 och 1967.

Så när muslimer från Turkiet invaderar, ockuperar och etniskt rensar icke-muslimer från sina hem kallas det erövrade området för ”turkiska Cypern”, men när judiska israeler återfår sina hem kallas det inte för ”israeliska Judéen & Samarien” utan istället kallas det för ”den av Israel ockuperade Västbanken”. Eftersom skattefinansierade SR och SVT anser att om muslimer lyckades olagligt erövra marken under 19 år mellan 1948 och 1967, borde det tillfalla den muslimska överhögheten för all framtid.

Detta är en uppfattning som är identisk med den extrema islamistiska Shariatolkningen av muslimsk erövring av mark: all mark som någon gång har erövrats genom muslimsk invasion, ockupation och etnisk rensning ska för alltid anses tillhöra islam. Och denna mark skall återerövras med våld. Vilket förklarar, till exempel, de 100 raketer som avfyrades mot civila judar från Gazaremsan på mindre än 49 timmar igår och föregår. Minst en raket slog ned i en skolgård i Israel. Igår rapporterade skattefinansierade SVT plikttroget att Israel har attackerat Gaza, vilket fick till följd att militanta i Gaza avfyrade raketer som svar…

Skattefinansierade SR och SVT är alltså Shariaföreträdare. Det är en uppgift de har och framgångsrikt driver tack vare dina skatter. Enbart tack vare dina skatter eftersom SR och SVT får ingen annan finansiering – och deras journalister behöver inte konkurrera om arbetstillfällen på den öppna marknaden likt alla vi andra. En skyddad verkstad för islamister, med andra ord. Tvångsfinansierad av svenska skattebetalare.

På en skala från 0,1 till 0,2 procent, hur nöjd är du med detta missbruk av statliga medel, dina hårt tjänade inkomstskatter?

Terrorsponsring omskrivs som ”socialbidrag”

Jag har ytterligare ett perspektiv på Tobias Petersson​s sedvanligt och superbt faktaunderbyggda analytiska artikel samt utrikesministerns empatilösa ställningstagande.

Den svenska utrikesministern Ann Linde fortsätter att hävda att svenska skattemedel som förvägras svenska pensionärer går endast till Gazas ”mänskliga behov” i form av ”socialbidrag” (Samtidigt ska man ta i beaktande att 15 000 svenskar är numera officiellt hemlösa – ja du läste rätt, 15 000 hemlösa svenska hemlösa).

Samtidigt ska man ta i beaktande att 15 000 svenskar är numera officiellt hemlösa – ja du läste rätt, 15 000 hemlösa svenska hemlösa.

Men titta på bilden. Hur ”mänskligt” är det du ser? Vad för sorts ”socialbidrag” är det som resulterar i att småbarn med vapen i hand lär sig färdigheter som att offensivt storma boningshus? Vare sig det barnen håller i händerna är riktiga skjutvapen eller träningsleksaker, är det ändå automatvapen dessa barn lär sig att hantera. Träningen går ut på att offensivt storma boningshus.

De yngsta barnen är blott tio år gamla. Tio (10) år. Sociala bidrag kanske ser annorlunda ut hos en svensk utrikesminister som lever i sin egen verklighetsfrånvänd bubbla än hos svenska medborgare i allmänhet…

Man kan inte beskylla dessa unga barn i Gaza – de växer upp i en miljö genomsyrad av antisemitiskt hat. Men de är bara barn. Man ska istället skylla på de vuxna i deras samhälle som entusiastiskt och systematisk misshandlar barnen på detta sätt – och gärna offrar barnens framtid och deras liv för egen politisk vinning.

Men framför allt ska man skylla på de utländska intressen som gladeligen matar förstörandet av alla dessa unga liv. Främst bland dessa utländska intressen är en följd av svenska regeringar, både Vänsterregeringar och Alliansregeringar, som konsekvent vägrat att handla moraliskt och med barnens bästa intresse – trots dokumenterad, systematisk barnmisshandel på sällan skådad skala.

Dessa svenska regeringar har per capita spenderat mer pengar på att aktivt stödja barnmisshandel och antisemitisk terrorism utomlands än de har på inhemska svenska pensionärer.

Att 15 000 svenska hemlösa är bland de många sektorer inom det svenska samhället som får betala priset för Sveriges djupt omoraliska politiska äventyr utomlands är bara en av många smaklösa aspekter av det hela.

Man kan nästan förutse vilka indignerade reaktioner vi kommer att se när – inte om utan när – valet 2022 resulterar i en markant vändning ifrån samtliga de besuttna, till varierande grad moraliskt korrupta eller i bästa fall inkompetenta, politiska partier i Sverige.

När svenska hemlösa förblir hemlösa för att Sverige vill fortsätta att stödja rutinmässig barnmisshandel, systematisk antisemitism och öppen terrorism utomlands, ja där går gränsen även för det berömda, sävliga, toleranta svenska tålamodet.

Hot, utpressning och våld i svenska skolor

Immigration utan integration är dömt att misslyckas. Tvärt om, det kommer att skapa enorma sociala problem. Vilket vi nu erfar med facit i hand.

Vi har upprepade gånger både hört och läst ”Tack för att ni valde Sverige” och ”Vi såg inte det komma”.

Konstigt – eftersom vi andra dödliga – alltså vi som INTE får höga statsrådslöner och livslånga statsrådspensioner finansierade av ärliga, hårt arbetande skattebetalare, ja vi andra har hela tiden varnat för precis denna utveckling. Vi varnade för ohämmad immigration utan noga säkerhets- och ID-kontroll eftersom det inte skulle främja integration, och vi absolut förutspådde framväxten av en segregerad kriminell subkultur eftersom Sverige inte hade något som helst program för lyckad integration.

Immigration utan integration är dömt att misslyckas. Vi som upprepade gånger varnade för farorna beskylldes för rasism och allt möjligt brunaktigt, vi till och med förlorade våra jobb som tack för vår ärlighet. Men nu säger statsminister Stefan Löfven att han ”inte såg det komma”, medan M-ledaren Ulf Kristersson öppet medger att Moderaterna var delaktiga i Sveriges förfall samt har bett svenska folket om ursäkt för hans partis delaktighet i mobbningen av de som varnade för utvecklingen. Ms ursäkt är förstås för lite, för sent, men det är i alla fall en ursäkt. Visserligen en ursäkt driven inte av nya insikter om landets bästa eller ärlighet eller ånger över orättvisor, utan enbart insikter om partiets bästa eftersom M håller på att försvinna som parti då medlemmarna överger Moderaterna. Men det är ändå en ursäkt.

Socialdemokraterna medger inga som helst ursäkter, ingen delaktighet, inget ansvar.

Under tiden ser vi denna utveckling, där skolbarn – ja SKOLBARN – dras in i det kriminella träsket. Antingen som förövare eller, om de är ljushyade och blonda och blåögda, som offer. Vi HAR ett rasistiskt samhälle i Sverige – men inte på det sätt som de flesta förknippar med ordet ”rasism”. Herrefolket är inte vita etniska svenskar som basar hånfullt över människor som kommer från andra länder; utan det nya herrefolket är invandrargäng bestående mestadels av ungdomar tillhörande olika muslimska och/eller islamistiska grupperingar som sätter sin ära i att dominera människor med ljus hy enbart för att de har ljus hy. Äkta rasism, som samhället inte ens vill tala om eftersom det kan leda till upprörda känslor bland de som utför dessa illdåd.

Alltså har vi som samhälle inget lärt. Men vi kan ta itu med problemet: Börja med att utvisa några dussin av dessa unga förövare (naturligtvis tillsammans med föräldrarna eftersom vi vill inte splittra barn från deras föräldrar av hänsyn till deras mänskliga rättigheter, som vi är så måna om) och problemet kommer plötsligt och totalt att upphöra när föräldrarna lika plötsligt kommer ihåg att de visst kan kontrollera sina egna barn i det offentliga rummet.

Problem solved.

SVT – hånfull slöseri med våra skattemedel

Kan ni tänka er följande rubrik och efterföljande brödtext?

”Ryssar, amerikaner och britter attackerade Berlin i massiv militärt angrepp från luften, med artilleri och med marktrupper.

Många tusentals tyskar dödades under den massiva attacken, och nästan hela staden ödelades under bombardemanget.

Dessförinnan hade den tyska armén invaderat och ockuperat ett 20-tal länder samt mördat många miljoner civila under 6 års terrorvälde.”

Tycker ni ovanstående kronologi låter logisk, förtroendeingivande, pålitlig? Eller låter det både bakvänt och lömskt, ett medvetet försök att påverka hur dokumenterad fakta ska misstolkas för att passa en fanatisk politisk agenda?

Jämför nu med den svenska regimtrogna, tvångsfinansierade SVT. Så här ser det ut i Text-TV:

NY ISRAELISK LUFTRÄD MOT GAZA

Israel har utfört en ny lufträd mot den väpnade islamistgruppen Islamiska jihad på Gazaremsan, uppger israelisk militär. Två personer skadades i attacken, enligt vårdpersonal i Gaza. Attacken skedde strax före midnatt och var ett svar på raketer som dessförinnan avfyrats mot Israel från Gaza, enligt militären.

Notera inte minst det klart rasistiska försöket att misstänkliggöra den judiska statens trovärdighet: Israels information om att det var terrorister i Gaza som FÖRST inledde en missilattack och därigenom föranledde ett SVAR från Israel är bara ett påstående ”enligt militären”. Det är enligt SVT inte fakta, utan bara ett påstående från den israeliska militären.

Upprepar igen och och om igen: vid nästa riksdagsval går min röst till det parti som entydigt och offentligt lovar att strypa all – absolut ALL – finansiering av SVTs ”nyhets”-redaktioner. SVT ska inte syssla med nyheter. De har visat gång efter annan att de är oförmögna den oerhört samhällsviktiga funktionen.

Stäng den skyddade verkstaden som heter SVTs nyhetsredaktioner – helt och hållet. De idag tvångsfinansierade anställda kan därefter tävla om jobb på den öppna arbetsmarknaden tillsammans med alla andra arbetssökanden, på exakt lika villkor.

De allra flesta skulle inte klara konkurrensen. SVTs nyhetsredaktioner fortlever endast tack vare att de inte behöver tävla med andra på lika villkor. En klassisk definition av en skyddad verkstad, med andra ord.

Regeringskansliet – amatörernas högborg

Den svenska regeringens amatörmässighet känner inga gränser.

Allt – absolut allt – som har med den svenska regeringen kännetecknas av katastrof, kaos, bristande ansvar och allmänfara.
Regeringskansliets skydd i form av Glockpistoler och speciellt farlig ammunition avsedd att orsaka så mycket skada som möjligt, har stulits. 6 pistoler och 300 patroner specialammunition – puts väck.
Det som var tänkt att användas som skydd mot terrorattack är nu i händerna på – vänta på det – terroristerna.
Avgå. Nu.
Nej men vänta, detta är Sverige, där vi inte har tjänstemannaansvar. Vilket förklarar varför amatörmässighet, tyckande, socialt experimenterande, och framför allt total avsaknad av kompetens och ansvar tvärt om premieras.
Avgå. Nu. Vi, de skattebetalande medborgarna, har inte längre råd med er tafatthet.

Sverige erbjuder frizon så terrorister inte riskerar livet hemma

Är Sverige ett land som är mån om den svenska befolkningen, eller ett land där vi främst värnar om de som vill skada den svenska befolkningen?

Det är hög tid att vi i Sverige fokuserar på att göra det som är bra för den svenska befolkningen – oavsett var delar av den befolkningen föddes en gång i tiden – och slutar ta hänsyn till de utomstående som demonstrerar sitt förakt för det svenska samhället genom att motarbeta våra värderingar och/eller gång efter annan begår brott som är främmande för vårt samhälle.

Punkt slut.

Är du så osvensk att du tvingar folk ner på knä, tvinga folk att kyssa dina fötter, att du stjäl deras skor och jackor, att du begår våldtäkt och gruppvåldtäkt, spränger civila och byggnader, utför mord och terrorism och mordbrand, ja då förlorar du även rätten att åberopa svenskt skydd från att skickas tillbaka till det land där du lärde dig sådant bestialiskt uppförande.

Om du dessutom har sökt asyl i Sverige men sedan åker på semester i det hemland som du sökt asyl ifrån utan att det landet har bytt till ett demokratiskt styre, ja då får du också en envägsbiljett tillbaka dit, deporterad på livstid.

Saken drivs just nu till sin spets av att sex radikala islamister blivit dömda till utvisning eftersom de anses utgöra ett hot mot Sveriges säkerhet. Men detta är Sverige, så de kommer inte att utvisas tillbaka till sina hemländer då den extremism, våldsindoktrinering och terrorism som de är skyldiga till i Sverige även ogillas i deras egna hemländer. De är alltså ett lika stort hot där som här – och i det läget har den svenska lagstiftande eliten, med regeringens benägna hjälp, bestämt att förbrytarna i så fall får gärna stanna kvar i Sverige. På fri fot – fri att fortsätta göra det de arresterades och ”utvisades” för. Med en ”utvisning” som innebär att de får leva fritt – i Sverige. I det galenskapsland som heter Sverige kallas detta för en ”utvisning” och ett ”skarpt ställningstagande” som ”statuerar exempel”. Oj vad de måste känna sig utvisad medan de predikar hemma igen i sina radikala moskéer i Uppsala och Göteborg och övriga svenska städer, omgivna av våldsbenägna islamister som skrattar åt den självmordsbenägna svenska idiotin …

Sverige har gjort klart att dessa utländska terroristers skydd från sina egna hemländer har högre prioritet än svenskars skydd från samma terrorister här hemma i Sverige. Läs det igen.

Utvisning i andra länder betyder att förövaren skickas ut ur landet. End of story.

Det är dags att vi i Sverige agerar likadant och börjar ta ansvar för svenska medborgare som vill leva i Sverige enligt svenska lagar. Vi har inte, och ska inte ha, ansvar för de som regelbundet bryter mot våra lagar. Moderaternas tafatta förslag om att deportera bara de som har dubbelt medborgarskap räcker inte. Vi i Sverige är inte ansvariga för de brott dessa utlänningar begår i Sverige. De är ansvariga. Och då är det dem fritt att fortsätta begå de brotten i sitt forna hemland, på eget ansvar. Inte här hos oss.

Den svenska regeringen, de svenska politikerna, har och ska ha ansvar för svenska medborgare. Inte för inkommande som inte vill integreras och som istället livnär sig på brott och terrorism på bekostnad av svenska medborgare.

Med andra ord, det är dags för en rejält mått självrespekt.

Men bara om vi vill överleva som ett civilsamhälle med lika rättigheter för alla som bor här.

Inte som nu med speciella rättigheter för inkommande på bekostnad av de som byggt upp detta lands välstånd.

Och innan de lika förutsägbara som ointelligenta protesterna sätter igång: nej, det är inte ”rasistiskt” att vilja ha ett säkert, stabilt, hälsosamt svenskt samhälle. Däremot är det absolut rasistiskt att favorisera inkommande med annan etnicitet och/eller religion på bekostnad av de svenskar som arbetat hela livet för att bygga upp detta underbara land. DET är äkta rasism.

Nog med den ekonomiska, sociala och hälsomässiga ättestupan som den nuvarande och tidigare regeringar har infört. Där äldre svenskar betraktas som en onödig kostnad så snart de slutat arbeta och börjat ta ut det som de trodde de hade sparat till sin pension – bara för att se de pengarna försvinna till andra. Börja med att stänga Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, SVT och SR, och tvinga samtliga de anställda att söka jobb på nytt. Förmodligen kommer inte ens en bråkdel att klara av att få tillbaka sina gamla jobb, än mindre hitta nya, när deras skyddad verkstad upplöses och de tvingas tävla med kvalificerade arbetssökande om dessa jobb.

Bara gör det. För Sveriges skull. Allas vårt Sverige, oavsett var vi en gång föddes. Det handlar inte om att bevara Sverige svenskt. Utan det handlar om att i Sverige bevara våra svenska värderingar – för alla som har förmånen att leva här oavsett var vi en gång föddes.

Sverige är vårt hem. Det är inte en arena för de som vill förvandla vårt hem till andras krigsskådeplats eller träningsläger.

Regeringens ansvar är att utvisa – på livstid – samtliga som hotar våra hårdvunna svenska friheter. Detta gör man inte minst för att visa vår svenska medmänsklighet för vårt samhälles mest sårbara – de som en gång i tiden faktiskt byggde upp detta samhälle. Regeringens ansvar är sålunda att skydda oss svenskar. Regeringens ansvar är inte att skydda de som hotar våra svenska friheter och vår medmänsklighet av hänsyn till förövarnas bästa.

Antingen börjar regeringen sköta det jobb vi betalar dem för att göra – eller så får de lämna över makten till de som vill göra jobbet. I vilket fall som helst är regeringens dagar räknade, dess cynisk empatilöshet gentemot svenska skattebetalare kommer att straffa sig vid nästa val. Om inte tidigare.

Inför politikeransvar – för Sveriges skull

Det är riktigt, riktigt motbjudande att Sveriges politiker kan idka massivt socialt experimenterande utan minsta risk för personligt ansvar.

Med avsaknad av tjänstemannaansvar och politikeransvar följer gränslös experimenterande med andras pengar, andras livsval, andras framtid, till och med andras liv.

Utan minsta risk för de som utför dessa vårdslösa experiment.

Ett samhälle vars styrande elit skrivs helt fria från konsekvenserna av sitt eget handlande är ett diktatoriskt samhälle.

Vad värre är – det är ett samhälle i fritt moraliskt förfall.

Mina damer och herrar, I give you Sweden.

Förhoppningsvis kommer nästa val att resultera i en sådan omdaning i landets politiska sammansättning, samt i landets omsorg för framtiden, att varenda politiker som lett oss till dagens situation ställs inför rätta och döms retroaktivt för sina brott.

De flesta medborgare i detta land vill ha ett Sverige med framtid. Men det kräver att vi också gör upp om vårt förflutet – så vi börjar med politikerna. Kan hända att nästa stora byggboom i Sverige handlar inte om att bygga lägenheter utan om att bygga fängelser – de lär behövas för våra politiker.

Sedan kan vi medborgare luta oss tillbaka i fåtöljen med popcorn och cola och se hur våra vänsterblivna journalister frenetiskt bjuder över varandra för äran att vara först med att få simma över sundet till Danmark när de flyr rättvisan i Sverige. (Som du säkert förstår har Miljöpartiet vid det laget redan förbjudit såväl flyg som tåg som motoriserade fordon i Sveriges redan miljörena rike på grund av det miljöfarliga plasthavet som Kina har skapat vid den kinesiska kusten…).

Venezuela och Iran välkomnar säkert de nya svenska asylsökanden…

Den ”tråkiga händelsen” i Tyskland

”Uppmana dina judiska bekanta att rycka på axlarna åt gårdagens antisemitiska attack och gå vidare.”

Räcker inte ovanstående? Läs då vidare: ”Det är särskilt viktigt att judar lägger band på sig och inte försöker plocka några billiga politiska poäng på den här tråkiga händelsen.”

Ja, så lyder en uppmaning hos svenska nationsocialistiska Nordfront.

Gårdagen var Yom Kippur – Försoningsdagen – tillika judarnas viktigaste bönedag på året. Troende judar fastar i 25 timmar och ber om förlåtelse för sina synder samt för styrkan att bli bättre människor det kommande året. Det är en dag som kännetecknas av gränslöst personligt och spirituellt värde.

Just på denna dag valde en antisemit i Halle i Tyskland att skjuta och kasta bomber mot de bedjande. Två oskyldiga människor mördades, ett antal sårades.

Det finns mycket att säga om gårdagens avskyvärda antisemitiska attack mot synagogan.

Men följande fastnar nästan mer än något annat:

  • Nazisterna vädrar morgonluft. Under alla år sedan Andra världskrigets fasor har det demokratiska världssamhället visat ett kompakt motstånd mot nazismens varje yttring. Det har inte funnits något anderum för nationalsocialisterna någonstans i den demokratiska världen – de har mer eller mindre relegerats till odemokratiska statsskick såsom stora delar av den islamistiska världen.
  • Islamisterna, som visar en förbluffande likhet med nazisterna vad gäller antipatin mot judar, judiska institutioner och den judiska staten, har dock fått fritt spelrum de senaste decennierna. Mer än så, islamism förklaras bort, ursäktas, förmildras och faktiskt även stöds inte bara i den muslimska sfären, utan påfallande ofta av principlösa, giriga och kortsiktiga ledare i västvärlden. Islamismens härjningar mot judiska mål står i bästa fall okommenterade i den av svenska skattebetalare tvångsfinansierade SVT och SR, i värsta fall ljugs det friskt av SVT och SR om dylika attacker utförda av islamister.
  • Mot denna bakgrund inser numera nazisterna att den demokratiska omvärlden inte har vare sig ork eller vilja att stoppa antisemitism på ett robust sätt. Om islamisterna kan härja fritt, ja då kan väl nazisterna göra sitt också.
  • Det kanske sorgligaste av allt är att en del av de våra är så angelägna att låtsas att islamism inte är ett hot mot oss judar att de nästintill drar en suck av lättnad över att det nu minsann, en gång av 100, är en nazist som har attackerat ett judiskt mål, inte som i de övriga 99 fallen islamister som utfört attacken. Dessa ”liberala analytiker”, som är vare sig liberala eller har analytisk förmåga, vill så gärna fokusera på den relativt lilla grupp som alla kan vara överens om är en fara, så att de med gott samvete kan pusta ut och av PK-skäl fortsätta ignorera den stora grupp som är en långt större fara. Påminner rätt mycket om mannen som tappat bort sin bilnyckel på en mörk gata men letar efter nyckeln under gatubelysningen. När han tillfrågas varför han inte letar där han faktiskt tappade bort nyckeln på den mörka delen av gatan, svarar han att det är så mycket lättare att leta där det finns belysning…

Och så tillbaka till gårdagens antisemitiska terrorattack i Tyskland. Jag tänker inte bevärdiga det avskyvärda Nordfront genom att länka till deras hemsida, men jag har läst en artikel där, där det står följande:

”Även om gärningsmannen visar sig vara en övertygad nationalsocialist så vore det fel att dra alla nationalsocialister över en kam och påstå att alla har skuld och borde straffas för det inträffade. Att vara fördomsfull och generalisera mot en grupp är ju inte rätt.

Istället för att skuldbelägga och hata är det viktigt att civilsamhället nu sluter upp och visar kärlek till alla fredliga nationalsocialister som inte tycker att det är en bra idé att skjuta på synagogor.

Med tanke på risken för polarisering som finns är det särskilt viktigt att judar lägger band på sig och inte försöker plocka några billiga politiska poäng på den här tråkiga händelsen. Det vore osmakligt om ni skulle utnyttja händelsen på det viset. Och ni judar är inte de enda som drabbas av sånt här, det drabbar alla grupper. Egentligen är det nog faktiskt nationalsocialister som drabbas värst när sådant här händer och mörka krafter piskar upp ett hat mot dem.

Så det sista vi behöver just nu är mer judisk agitation mot nationalsocialister. Om nationalsocialister drivs in i ett djupare utanförskap kan de bli radikaliserade och då kan vi få se fler sådana här tråkiga händelser. Alla bör därför uppmana sina judiska bekanta att rycka på axlarna åt detta och gå vidare.”

Lägg märke till ordalydelsen. Det är en kusligt exakt återgivning av den vanliga trötta förklaring och uppmaning som serveras av såväl islamister som deras lydiga hantlangare inom svenska medier när islamister har begått terrordåd mot civila mål. ”Utanförskap”, ”radikalisering”, ”de som drabbas värst är faktiskt förövarna”, terrorn ”drabbar alla grupper”, gör vi inte som de befaller ”då kan vi se fler sådana” attacker – det är alltså offren som är skyldiga till att de är offer, förövarna har ingen skuld för deras frivilliga aktioner.

Nazisternas allt djärvare framfyckning är helt och hållet ett resultat av att civilsamhället inte velat och absolut inte lyckats sätta stopp för identiska framryckningar från islamister.

Att det sedan finns de bland oss som med lättnad vill blunda i mörkret för islamism och istället stå under gatuljuset och skräna sin avsky för nazism – ja de gör ju halva jobbet åt båda rasistiska grupper.

Hos nazisternas Nordfront heter dubbelmordet igår genomfört av en nazist ”den tråkiga händelsen”.

Hos islamisternas Ilhan Omar i USA heter 9/11-attackerna där 3000 mördades av islamister att ”någon gjorde något”.

Man måste vara ordentligt blind om man inte ser liknelsen. Eller så är man rädd att konfrontera sanningen. I så fall: lämna över landets styre till andra som inser allvaret och vill agera med kraft.

Gör det nu. Inget mer gullande, inget mer socialt experimenterande.

Det räcker. Vi ska inte behöva konfronteras med sådana nyheter – och vi ska inte behöva läsa sådana fasansfulla ”förklaringar”. Aldrig mer.